Βιογραφικό

  • Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
  • Πρώην Ιατρός της Α΄Πανεπιστημιακής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».
  • 3ετή εμπειρία ως Επικουρικός Επιμελητής Β΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Σπάρτης και Αμαλιάδας.
  • Συνεργάτης Ιατρός των Ιδιωτικών Μαιευτηρίων της Αθήνας.
  • Ιατρός του Ομίλου Euromedica.
  • Σύμβαση με ιδιωτικές ασφάλειες.

Γεννημένος το 1971 στην Τρίπολη, μεγάλωσε στην Νότια Λακωνία όπου ξεκίνησε το σχολείο. Ο πρωτότοκος γιος ενός ζεύγους δασκάλων, του Χαράλαμπου και της Χρυσούλας, έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Δημήτρη, καθηγητή μέσης εκπαίδευσης. Τέλειωσε το Γυμνάσιο στην Βάδη Βυτεμβέργη της τότε Δυτικής Γερμανίας, και ολοκλήρωσε το Β’ Λύκειο Σπάρτης. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Έχει άριστες γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και έκτοτε άσκησε την ιατρική σε αναρίθμητες θέσεις: οπλίτης ιατρός στην απομακρυσμένη Σαμοθράκη, στο στρατιωτικό νοσοκομείο Τρίπολης, στο Κέντρο Λουτροθεραπείας Αναπήρων Πολέμου στα Μέθανα, στο ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, ιατρός υπαίθρου στο Κ.Υγείας Καστορείου Λακωνίας, και σε όλα σχεδόν τα ιατρεία του νομού, μέχρι Ελαφόνησο, Μονεμβασιά, Συκιά, Γλυκόβρυση... Σκάλα.

Ξεκίνησε ειδικότητα Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Σπάρτης και την ολοκλήρωσε στην Α΄Πανεπιστημιακή Μαιευτική κ Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Έχει εμπειρία διοργάνωσης Πανελληνίων κ Πανευρωπαικών Συνεδρίων κ Συμποσίων. Προπτυχιακά ασκήθηκε στην ορθοπαιδική στο Oskar Helene Heim του Βερολίνου. Πρόσφερε εθελοντική ιατρική εργασία, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στο Βουβάλειο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου και σε αιμοδοσίες Συλλόγων.

Έδωσε διαλέξεις, σε συλλόγους γυναικών για θέματα της ειδικότητας του, σε ασθενείς ομάδες Ρομά για θέματα υγιεινής, σε οδηγούς τροχοφόρων για θέματα ασφαλείας κ ατυχημάτων και σε σώματα ασφαλείας για το επίκαιρο θέμα του ιού του Έμπολα.

Διετέλεσε Ελεγκτής Ιατρός, Δημοσίου στον Νομό Λακωνίας και, Στρατού στο Νομό Έβρου. Εκλέχθηκε τακτικό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας.

Δούλεψε ως Επικουρικός Επιμελητής Β΄ στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Οργάνωσε πλήρες γυναικολογικό και μαιευτικό ιατρείο στην οδό Ευφρονίου 26, Καισαριανής Αθήνα, στην περιοχή Χίλτον, όπου δέχεται με ραντεβού. Αντιμετωπίζει όλα τα περιστατικά της ειδικότητας του.

Είναι Ιατρός Συνεργάτης του Μαιευτηρίου Ιασώ και του Μαιευτηρίου Ρέα Αθηνών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και για ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στο κινητό 6945333536 .